Trăind într-o societate de consum, indiferent cât de mare este apartamentul sau casa ta, spațiul care rămâne liber, este întotdeauna insuficient. Deseori oamenii se plâng de lipsă insuficientă de spațiu, iar acest lucru se întâmplă pentru că nu știm cum să ne organizăm sau să depozităm lucrurile personale sau, în anumite situații, cum să ne aranjăm piesele de mobilier.

Astăzi vom presenta câteva trucuri și sfaturi despre cum să economisești spațiu în propria ta locuință, fără să trebuiască să renunți la multe dintre lucrurile dragi ție și familiei tale.

Oferă fiecărei piese de mobilier o întrebuințare

Cum sa economisesti pentru locuinta ta

Camera de zi sau livingul este adesea cea mai utilizată încăpere dintr-o casă. Aici îți petreci diminețile savurând o cafea delicioasă sau serile, relaxându-te sau urmârind filmul preferat.

Unul dintre cele mai utile sfaturi pe care ți-l oferim în privința economisirii spațiului în casa ta este să este să  încerci să găsești o întrebuințare a fiecărei piese de mobilier. Cu alte cuvinte, îți recomandăm să investești în mobilă multi funcțională, cu multe rafturi unde îți poți depozita lucrurile.

De asemenea, este important cum este aranjată mobile într-o încăpere. Indiferent că ne referim la bucătărie, baie sau dormitor, piesele de mobilier ar trebui să fie aranjate în așa fel încât să rămână suficient spațiu liber pentru a-ți crea confortul necesar.

Alege culorile camerei și mobilei cu atenție

Culorile sunt foarte importante atunci când discutăm despre economisirea spațiului personal. De exemplu, dacă vei alege culori deschise, camera va părea mult mai mare. Poți opta pentru pereți albi, mobilier crem sau parchet în tonuri deschise care vor crea iluzia de spațiu suplimentar.

O singură cameră, mai multe scopuri

Recomandăm să atribui unei camera mai multe scopuri, în felul acesta reușind să maximizezi spațiul pe care îl ai. Poți mobila o camera cu birou, un pat și câteva piese de mobilier monimaliste. Așadar, cu o canapea extensibilă și un birou pliabil, reusești să transformi încăperea într-o cameră de oaspeți, dar și ca un birou.

Uși din sticlă pentru economisirea spațiului personal

Tot mai multe persoane optează pentru uși de sticlă în detrimental celor tradiționale de lemn. De ce? În primul rând, ușile de sticlă oferă un design unic întregii locuințe. În al doilea rând, o ușă de sticlă conferă camerei o senzație de spațiozitate. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că lumina natural pătrunde mai ușor în încăpere, astfel optimizând întreg spațiul interior.

În plus, există o gamă diversificată de uși din sticlă, cu modele diferite, forme și dimensiuni diverse. Astfel poți opta fie pentru uși glisante din sticlă, fie pentru uși din sticlă cu toc sau uși batante.

De asemenea, pe lângă design-ul elegant, ușile din sticlă nu necesită un proces de întreținere dificil, acestea putând fi curățate foarte ușor cu o lavetă și un produs de curățare pentru geamuri.

De exemplu, Sistemul MB-59 Slide de la Balplast, este un sistem de uși de sticlă, destinat execuției ușilor glisante cu izolare termică, ce pot fi construite în pereți zidiți, fațade de aluminiu, grădini de iarnă sau vitrine închise.

De ce să alegi Balplast pentru uși din sticlă?

Suntem o echipă de profesioniști cu experiență de peste 18 ani în domeniul tâmplărei PVC sau tâmplăriei aluminiu cu geam termopan. Calitatea serviciilor noastre poate fi remarcată prin profesionalismul și experienta dobandite de-a lungul timpului. De asemenea, principalele atribute pe care ne bazăm sunt calitatea și durabilitatea produselor, pentru realizarea diverselor termopane folosind doar materii prime de la renumiti producatori europeni.

De-a lungul timpului, odată cu experiența aculumată, am reușit să ridicăm capacitatea de producție la cele mai înalte standarde, punând întotdeauna accent pe satisfacția și mulțumirea exigențelor clienților noștri.

Principala noastră misiune este satisfacerea nevoilor clienților noștri, încercând întotdeauna să oferim soluții personalizate pentru dorințele lor. De altfel, pe lângă montaj si executie, oferim și consiliere și mentenanță clienților noștri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *