Când trebuie să înlocuiești ferestrele casei tale_

Ferestrele unei case reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte pe care ar trebui să ții cont atunci când îți dorești să te muți într-o nouă casă. Poate pare ciudat, însă tămplăria unei case deține unul dintre cele mai importante roluri în ceea ce privește aspectul final al unei locuințe, având și funcția de izolare termică.  Însă cum îți dai seama când trebuie să înlocuiești ferestrele casei tale?

Vom prezenta în cele ce urmează 4 semne care indică faptul că ferestrele locuinței tale ar trebui schimbate în cel mai scurt timp.

Condens între foile de sticlă ale ferestrei

Dacă observi condens între foile de sticlă ale ferestrei, atunci ar trebui să știi că este recomandat să înlocuiești pachetele termoizolante. De altfel, dacă observi că apa începe să se prelingă de pe geam pe perete și, implicit, atrage mucegaiul, ar trebui să iei legătura cu un specialist pentru a verifica ferestrele. Astfel, acesta va putea să ofere o sigilare corespunzătoare, înainte ca lucrurile să se agraveze.

Dificultăți la deschiderea și închiderea ferestrelor

Dificultățile la închiderea și deschiderea ferestrelor reprezintă unul dintre motivele pentru care se poate pierde căldură, lăsând frigul să intre în locuință. De asemenea, această problemă poate cauza daune mai mari în timp și, de asemenea, pierderi de resurse financiare. Așadar, în cazul în care simți aer rece în casă, deși centrala este pornită, este clar faptul că trebuie să înlocuiești ferestrele casei tale. În plus, dacă nu vei lua în considerare acest lucru și vei amână reparația lor, este bine să știi faptul că în timp, această problemă poate duce la diminuarea izolației termice a ferestrelor și scăderea gradului de confort din locuință.

Geamurile din termopan se aburesc și devin încetoșate

Principala cauză este reprezentată de diferența mare dintre temperatura interioară și cea exterioară, rezultată din faptul că unele dintre componentele ferestrelor s-au stricat și au devenit ineficiente. Prin urmare, este necesară înlocuirea lor. Procesul este mai ușor decât îți imaginezi, iar noi îți recomandăm să optezi pentru ferestre din aluminiu. Acestea au o rezistență mare în timp, la ploi și ninsori, un design elegant și ușor de întreținut. De asemenea, oferă protecție fonică excelentă.

Care este cel mai bun timp pentru înlocuirea ferestrelor?

În cazul în care te-ai decis că trebuie să înlocuiești ferestre, poți apela la o echipă de profesioniști în domeniul tâmplăriei PVC sau tâmplăriei aluminiu cu geam termopan în orice sezon. Deși unii tehnicieni preferă să lucreze doar primăvara și vara, există posibilitatea și montării geamurilor în celelalte anotimpuri. Important este doar să nu fie o vreme cu viscol sau vânt puternic care ar putea îngreuna montarea.

De ce să optezi pentru ferestre din aluminiu?

În primul rând, aluminiul este un metal cu proprietăți mecanice excelente, ce a revoluționat numeroase sectoare, printre care și cel al tămplăriei. Deși este mai ușor decât alte metale, aluminiul are o rezistență mecanică sporită, acesta fiind principalul motiv pentru care este utilizat în aerospațială.

De asemenea, aluminiul este foarte rezistent la mai multe forme de coroziune și are aproape 0 costuri pentru mentenanță.

De ce să alegi Balplast pentru ferestre din aluminiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu experiență de peste 18 ani în domeniul tâmplărei PVC sau tâmplăriei aluminiu cu geam termopan. Calitatea serviciilor noastre poate fi remarcată prin profesionalismul și experienta dobandite de-a lungul timpului. De asemenea, principalele atribute pe care ne bazăm sunt calitatea și durabilitatea produselor, pentru realizarea diverselor termopane folosind doar materii prime de la renumiti producatori europeni.

De-a lungul timpului, odată cu experiența aculumată, am reușit să ridicăm capacitatea de producție la cele mai înalte standarde, punând întotdeauna accent pe satisfacția și mulțumirea exigențelor clienților noștri.

Principala noastră misiune este satisfacerea nevoilor clienților noștri, încercând întotdeauna să oferim soluții personalizate pentru dorințele lor. De altfel, pe lângă montaj si executie, oferim și consiliere și mentenanță clienților noștri.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *